Verksamheten

På P10's Lastbilsverkstad repareras alla typer av trailers, släp, tunga lastbilar av märkena Volvo, Scania, Man, Daf, Iveco samt husbilar, bussar och lätta lastbilar som bland annat Volkswagen, Renault, Iveco m.fl.

 

På P10's Lastbilsverkstad finns det 6st lastbilsskepp för att kunna ta in fler lastbilar samtidigt. På lastbilsverkstaden finns felsökningsutrustning för att lätt och smidigt kunna få fram fel och skador på din lastbil. Vi har nu även diagnos för Webasto värmare. P10's Lastbilsverkstad är även rustad med bromsprovare.

 

P10's Lastbilsverkstad är både moms- och

F-skattregistrerade.

P10's Lastbilsverkstad i Strängnäs AB

Kalle och Thomas har ett brett kunnande inom reparationer av tunga och lätta fordon och kan erbjuda reparationer av alla slag, även motorbyten.

Lastbilsverkstaden samarbetar med Rydahls, Colmec och Hydroscand, vilket ger ett brett sortiment och tillgång till många delar samt däck till din lastbil. Däcken på lastbilsverkstaden är av märket Taurus, men vid önskemål kan även andra däckmärken beställas in.

 

P10's Lastbilsverkstad släcker besiktningstvåor!

 

AC reparationer och andra AC arbeten är även någonting som kan utföras på P10's Lastbilsverkstad, i samarbete med Lagermans Kylservice AB. AC arbeten gäller även för bussar.

P10's Lastbilsverkstad reparerar fordon av alla märken, samt släp och trailers.

Copyright © All Rights Reserved